Despre noi

Destinatia pentru o vacanta perfecta

Situata in masivul Bucegi, la poalele muntelui Leaota in varful Giurcu, la altitudinea de 840 m, la granita dintre comunele Runcu si Rau Alb, pe o pajiste de peste 10 ha, cu o varietate rar intalnita de plante si flori, imprejmuita de codrii seculari de fagi, mesteceni si stejari, intr-un loc binecuvantat ce domina intreg platoul subcarpatic dambovitean, Pensiunea Runcu Stone isi asteapta oaspetii.
 
Oaspeții au la dispoziție 12 camere dotate cu bai proprii complet utilate, bar, restaurant 80 loc , terasa 150 loc, foișor, grătar în curte, loc de joaca pentru copii, trambulină, un mic helesteu populat cu peste, loc amenajat pentru foc de tabăra , ciubar. Proprietatea se întinde pe o suprafața de aproximativ 10 ha și este situata într-un cadru natural deosebit departe de tumultul cotidian.

 Mâncărurile oferite de noi sunt majoritar produse în ferma proprie. Protap, mâncăruri tradiționale la ceaun. (satisfacem orice fantezie culinara in functie de materia primă existenta ) Amatorii de off road vor găsi aici locul ideal pentru o ieșire în natura sălbatica din zona. Plimbări cu căruța , plimbari cu caii ,Atv-uri, Loc pentru fumat în gradina pensiunii. 

Acceptam plata cu tichete de vacanta,card de credit ,cash .
 
Va asteptam cu drag !
Deschide Chat
Rezervare
Bună,
Cu ce vă putem ajuta?